Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi
Show full item record
No preview available
Title:
|
Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi |
Author: |
Švrčková, Daniela
|
Advisor: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá výrobními druhy mas a surovinami potřebnými pro výrobu masných výrobků a strukturou masných výrobků. Jsou popisovány technologie výroby masných výrobků - příprava surovin, mělnění, míchání, narážení, zrání a balení. Je charakterizována výroba masných výrobků ve společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a ve společnosti Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství vyuţívají k výrobě svých masných výrobků velmi jakostní suroviny a technologická zařízení, což je, spolu se správnou výrobní a hygienickou praxí, základním stavebním kamenem pro produkci kvalitních a zdravotně bezpečných masných výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15097
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
22743
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account