Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce

Show full item record

No preview available
Title: Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce
Author: Dvořák, Marek
Advisor: Halabalová, Věra
Abstract: Bakalářská práce pojednává o významu pšeničných bílkovin v potravinářské technologii, jejich izolaci a frakcionaci různými metodami. Účelem analýzy je stanovení množství a složení bílkovin a také předpověď jejich technologické kvality. Nejpoužívanější metodou pro charakterizaci bílkovin je vysoko-účinná kapalinová chromatografie, která je založena na principu separace látek. Dalšími způsoby studia jsou např. elektroforéza a enzymová imunoanalýza na pevné fázi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15105
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 22704


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dvořák_2011_bp.pdf 2.254Mb PDF View/Open
dvořák_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
dvořák_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account