Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Pašková, Věra
dc.date.accessioned 2012-03-09T05:02:54Z
dc.date.available 2012-03-09T05:02:54Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15149
dc.description.abstract Práce je zaměřena na školní stravování a především na jeho nejdůležitější součást, spotřební koš. Zabývá se podrobnějším popisem jeho obsahu, smyslu a struktury.Také jeho výpočtem a využitím v praxi a podrobnějším popisem jeho jednotlivých komodit.Také je v ní věnována pozornost výživovým doporučením a krokům pro sestavení plnohodnotného jídelního lístku. cs
dc.format 57s. cs
dc.format.extent 2744856 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject školní stravování cs
dc.subject spotřební koš cs
dc.subject výživová doporučení cs
dc.subject jídelní lístek cs
dc.subject school canteen food and catering en
dc.subject market basket en
dc.subject nutritional recommendations en
dc.subject the menu en
dc.title Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování cs
dc.title.alternative Analysis of the Consumer Price Index (CPI) of Secondary School Catering en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav
dc.date.accepted 2011-08-29
dc.description.abstract-translated The work is focused on school canten food and catering, primarily on its most important element ? market basket. It deals with a more detailed identifikation of its content, purpose and structure. It also covers a topic on the costing and it use in practice as wel as a more detailed identifikation of its individual commodities. And last but not least the study is focused on nutritional recommendations and basic steps for creating a well rounded menu. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22733
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
pašková_2011_bp.pdf 2.617Mb PDF View/Open
pašková_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open
pašková_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account