dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Pašková, Věra
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T05:02:54Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T05:02:54Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15149
|
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na školní stravování a především na jeho nejdůležitější součást, spotřební koš. Zabývá se podrobnějším popisem jeho obsahu, smyslu a struktury.Také jeho výpočtem a využitím v praxi a podrobnějším popisem jeho jednotlivých komodit.Také je v ní věnována pozornost výživovým doporučením a krokům pro sestavení plnohodnotného jídelního lístku. |
cs |
dc.format |
57s. |
cs |
dc.format.extent |
2744856 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
školní stravování
|
cs |
dc.subject |
spotřební koš
|
cs |
dc.subject |
výživová doporučení
|
cs |
dc.subject |
jídelní lístek
|
cs |
dc.subject |
school canteen food and catering
|
en |
dc.subject |
market basket
|
en |
dc.subject |
nutritional recommendations
|
en |
dc.subject |
the menu
|
en |
dc.title |
Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of the Consumer Price Index (CPI) of Secondary School Catering |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kráčmar, Stanislav |
|
dc.date.accepted |
2011-08-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
The work is focused on school canten food and catering, primarily on its most important element ? market basket. It deals with a more detailed identifikation of its content, purpose and structure. It also covers a topic on the costing and it use in practice as wel as a more detailed identifikation of its individual commodities. And last but not least the study is focused on nutritional recommendations and basic steps for creating a well rounded menu. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22733
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|