dc.contributor.advisor |
Mrázek, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Horký, Vladimír
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T06:59:09Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T06:59:09Z |
|
dc.date.issued |
2011-08-19 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15263
|
|
dc.description.abstract |
Tématem mojí bakalářské práce je pivo a jeho vliv na lidské zdraví. Rád bych zde popsal stručně historii pivovarnictví, dále vlastní výrobu piva, nejznámější druhy piv a vliv piva na jednotlivé části těla, a také na psychiku. Výsledkem mojí bakalářské práce by mělo být zjištění toho, do jaké míry je pivo zdraví prospěšné, zdali vůbec. |
cs |
dc.format |
61s. (76 944 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2059210 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pivo
|
cs |
dc.subject |
výroba piva
|
cs |
dc.subject |
slad
|
cs |
dc.subject |
mladina
|
cs |
dc.subject |
chmel
|
cs |
dc.subject |
alkoholismus
|
cs |
dc.subject |
zdraví
|
cs |
dc.subject |
játra
|
cs |
dc.subject |
ledviny
|
cs |
dc.subject |
trávicí soustava
|
cs |
dc.subject |
druhy piv
|
cs |
dc.subject |
průzkum obliby piva
|
cs |
dc.subject |
Beer
|
en |
dc.subject |
Brewing
|
en |
dc.subject |
Malt
|
en |
dc.subject |
Hops
|
en |
dc.subject |
Wort
|
en |
dc.subject |
Alcoholism
|
en |
dc.subject |
Health
|
en |
dc.subject |
Liver
|
en |
dc.subject |
Kidneys
|
en |
dc.subject |
Digestive System
|
en |
dc.subject |
Kindsofbeer
|
en |
dc.subject |
Survey of Popularity of Beer
|
en |
dc.title |
Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka |
cs |
dc.title.alternative |
Active Substances in Beer and their Influence on Health. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Havlíková, Iveta |
|
dc.date.accepted |
2011-08-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
Topic of my bachelor Thesis is aktive Substance in Beer and his influence on Health. I would like to briefly describe History of beer, than Production of Beer, most important Kinds of Beer and influence on different Parts of Body and Psyche too. Result of my bachelor Thesis should be Detection how much Beer is healthy, if it is. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21796
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
C |
|