Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior

Show full item record

No preview available
Title: Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Author: Janovská, Zuzana
Advisor: Zámečníková, Veronika
Abstract: Cílem této bakalářské práce je všeobecné vysvětlení systému Kritických a kontrolních bodů ? HACCP a následně popis zavedeného systému HACCP v kuchyni Hotelu Junior. V této práci je uveden popis a principy daného systému, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování, definice základních pojmů, dále sestavení diagra-mu výrobního procesu a provedení analýzy nebezpečí. V praktické části se bakalářská prá-ce zabývá měřením a dodrţováním stanovených kritických bodů ? teplota pokrmů, ve jmenovaném podniku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15527
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22725


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
janovská_2011_bp.pdf 3.051Mb PDF View/Open
janovská_2011_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open
janovská_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account