Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Show full item record
No preview available
Title:
|
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior |
Author: |
Janovská, Zuzana
|
Advisor: |
Zámečníková, Veronika
|
Abstract:
|
Cílem této bakalářské práce je všeobecné vysvětlení systému Kritických a kontrolních bodů ? HACCP a následně popis zavedeného systému HACCP v kuchyni Hotelu Junior. V této práci je uveden popis a principy daného systému, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování, definice základních pojmů, dále sestavení diagra-mu výrobního procesu a provedení analýzy nebezpečí. V praktické části se bakalářská prá-ce zabývá měřením a dodrţováním stanovených kritických bodů ? teplota pokrmů, ve jmenovaném podniku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15527
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
22725
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account