Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.

Show full item record

No preview available
Title: Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.
Author: Škrabalová, Veronika
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na výrobu masových konzerv. Cílem práce je popis technologie výroby zpracování masa na masové konzervy a analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR. Je zde popsána technologie zpracování masa na masové konzervy, stroje a zařízení na jejich zpracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15588
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 22716


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
škrabalová_2011_bp.pdf 2.135Mb PDF View/Open
škrabalová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
škrabalová_2011_op.pdf 64.20Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account