Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR. |
Author: |
Škrabalová, Veronika
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu masových konzerv. Cílem práce je popis technologie výroby zpracování masa na masové konzervy a analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR. Je zde popsána technologie zpracování masa na masové konzervy, stroje a zařízení na jejich zpracování. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15588
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
22716
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account