Projekt marketingové komunikace Retrokavárny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt marketingové komunikace Retrokavárny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pospíšil, Jan
dc.contributor.author Strmiska, Oto
dc.date.accessioned 2012-03-09T12:42:11Z
dc.date.available 2012-03-09T12:42:11Z
dc.date.issued 2011-08-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15734
dc.description.abstract Cílem mé diplomové práce je na základě analýzy současného stavu restaurace navrhnout projekt marketingové komunikace, který pomůže nově otevřené restauraci získat nové a udržet stávající zákazníky. První část obsahuje teoretické poznatky z dostupné literatury zabývající se marketingem služeb a marketingovou komunikací. Analytická část zahrnuje analýzu corporate identity a marketingové komunikace restaurace, dotazníkové šetření, Porterův model pěti konkurenčních sil, SWOT analýzu. V praktické části je navržen projekt marketingové komunikace Retrokavárny, který je v závěru podroben časové, nákladové a rizikové analýze. cs
dc.format 95 s. cs
dc.format.extent 3133973 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject marketing služeb cs
dc.subject marketingová komunikace cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject podpora prodeje cs
dc.subject reklama cs
dc.subject marketing services en
dc.subject marketing communications en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject sales promotion en
dc.subject advertising en
dc.title Projekt marketingové komunikace Retrokavárny cs
dc.title.alternative Marketing Communication Project of the Retrocafe en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Pilík, Michal
dc.date.accepted 2011-09-12
dc.description.abstract-translated The aim of my diploma theses based on an analysis of the current stage of restaurant is to suggest marketing communications project, which will help to get new customers and keep existing customers for the newly opened restaurant. The first section contains theoretical knowledge of the available literature dealing with services marketing and marketing com-munications. The analytical part includes an analysis of corporate identity and marketing communication of restaurant, questionnaire survey, Porter's five competitive forces model, SWOT analysis. In the practical part is proposed the marketing communications project of the Retrocafe, which encompass time, cost and risk analysis in the end. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/175 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 21310
dc.date.assigned 2011-06-24
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
strmiska_2011_dp.pdf 2.988Mb PDF View/Open
strmiska_2011_vp.doc 70.5Kb Microsoft Word View/Open
strmiska_2011_op.zip 31.23Kb Unknown View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account