Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté

Show full item record

No preview available
Title: Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté
Author: Kmentová, Kristýna
Advisor: Vojtíšková, Petra
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá charakteristikou, chemickým složením, zpracováním, využitím a zdravotními účinky rostliny pohanky seté. Praktická část je zaměřena na analýzu jednotlivých částí pohanky, jako kořen, stonek, listy a květ. Dále byly zkoumány pohankové výrobky (slupky, kroupa a mouka). U všech vzorků bylo provedeno stanovení obsahu vlhkosti, dusíkatých látek, tuku a škrobu dle metod uvedených v Nařízení Evropské komise č. 152/2009.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15873
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 20156


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kmentová_2011_dp.pdf 4.722Mb PDF View/Open
kmentová_2011_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open
kmentová_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account