Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže
Author: Pavlátová, Viktorie
Advisor: Lazárková, Zuzana
Abstract: Diplomová práce se zabývá popisem rýže z hlediska botanického a chemického, pozornost byla věnována zejména aminokyselinám. Prakticky byl stanoven obsah vlhkosti vážkovou metodou, obsah popelovin spálením v muflové peci a celkový obsah dusíkatých látek pomocí Kjeldahlovy metody. Obsah aminokyselin byl po hydrolýze bílkovin stanoven iontově-výměnnou kapalinovou chromatografií.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15995
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 22636


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pavlátová_2011_dp.pdf 1.041Mb PDF View/Open
pavlátová_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
pavlátová_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account