dc.contributor.advisor |
Nečesánková, Zdeňka
|
|
dc.contributor.author |
Čožíková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T18:39:43Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T18:39:43Z |
|
dc.date.issued |
2011-08-08 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16164
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je představit historii a současnot českého a moravského lázeňství a poukázat na jeho význam pro cestovní ruch. Základní použitou metodou k získání potřebných informací bylo studium dostupné literatury a internetových stránek jednotlivých lázeňských míst. |
cs |
dc.format |
66 s |
cs |
dc.format.extent |
2286527 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Lázně
|
cs |
dc.subject |
historie lázní
|
cs |
dc.subject |
význam lázeňství
|
cs |
dc.subject |
druhy poskytované lázeňské péče
|
cs |
dc.subject |
přírodní léčebné zdroje
|
cs |
dc.subject |
lázeňské služby
|
cs |
dc.subject |
lázeňský místopis
|
cs |
dc.subject |
Spa
|
en |
dc.subject |
spa history
|
en |
dc.subject |
important spa types of spa services
|
en |
dc.subject |
natural healing resources
|
en |
dc.subject |
spa services
|
en |
dc.subject |
spa topography
|
en |
dc.title |
Historie lázeňství v českých zemích se zaměřením na gastronomii |
cs |
dc.title.alternative |
History of Spa Treatment in the Czech Lands with a Focus on Gastronomy |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2011-08-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to present the history and present of Czech and Moravian spas and highlight its importance for tourism. The basic method used to obtain the information needed to study literature and websites of spas. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22678
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
D |
|