Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Ondrášková, Dana
dc.contributor.author Bouzek, Petr
dc.date.accessioned 2012-03-09T20:18:25Z
dc.date.available 2012-03-09T20:18:25Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16279
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hygieny gastronomického provozu, toxinogenních mikroorganismů, skladování, úpravu a zpracování surovin. cs
dc.format 56 s. cs
dc.format.extent 856591 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject hygiena cs
dc.subject mikroorganismy cs
dc.subject skladování cs
dc.subject manipulace cs
dc.subject zpracování surovin cs
dc.subject sanitace cs
dc.subject hygiene en
dc.subject microorganism en
dc.subject storage en
dc.subject manipulation en
dc.subject processing food en
dc.subject sanitation en
dc.title Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin cs
dc.title.alternative Hygiene of Gastronomy Operations and Microbiology of Commodities en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Raška, Pavel
dc.date.accepted 2011-06-20
dc.description.abstract-translated This Barchelor is focused on issues of hygiene gastronomic operations, toxigenit microorganisms, storage, manipulation and processing food. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21881
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
bouzek_2011_bp.pdf 836.5Kb PDF View/Open
bouzek_2011_vp.doc 627Kb Microsoft Word View/Open
bouzek_2011_op.doc 666Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account