Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin

Show full item record

No preview available
Title: Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin
Author: Bouzek, Petr
Advisor: Ondrášková, Dana
Abstract: Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hygieny gastronomického provozu, toxinogenních mikroorganismů, skladování, úpravu a zpracování surovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16279
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 21881


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bouzek_2011_bp.pdf 836.5Kb PDF View/Open
bouzek_2011_vp.doc 627Kb Microsoft Word View/Open
bouzek_2011_op.doc 666Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account