Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin
Show full item record
No preview available
Title:
|
Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin |
Author: |
Bouzek, Petr
|
Advisor: |
Ondrášková, Dana
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hygieny gastronomického provozu, toxinogenních mikroorganismů, skladování, úpravu a zpracování surovin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16279
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
21881
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account