Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta |
Author: |
Pinďáková, Marcela
|
Advisor: |
Dvořáková, Monika
|
Abstract:
|
Diplomová práce pojednává o vlastnostech škrobu, včetně jeho výroby. Dále se zaměřuje na vlastnosti pšeničné mouky a pšeničného těsta. Praktická část se zabývá stanovením obsahu vlhkosti referenční metodou a obsahu škrobu polarimetrickou metodou dle Ewerse. Výsledky byly statisticky zpracovány vícerozměrnou analýzou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16389
|
Date:
|
2011-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky |
Discipline:
|
Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky |
Grade for thesis and defense:
|
C
22820
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account