Příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání

DSpace Repository

Language: English čeština 

Příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání

Show simple item record

dc.contributor.advisor Forman, Václav
dc.contributor.author Permedlová, Pavlína
dc.date.accessioned 2012-03-10T15:21:29Z
dc.date.available 2012-03-10T15:21:29Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17336
dc.description.abstract Cílem práce je příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání. Je pro lidi,kteří se chtějí ve své profesi zdokonalovat a prohlubovat své dosavadní znalosti. Zabývám se jak organizačními záležitostmi, tak i tím, jak by měla obsahově probíhat výuka. Dopodrobna rozebírám jednotlivé suroviny, samotnou výrobu až po hygienické pravidla osobní i na pracovišti. cs
dc.format 50 s. (58 650 znaků) cs
dc.format.extent 877828 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject perník cs
dc.subject mouka cs
dc.subject cukr cs
dc.subject med cs
dc.subject vejce cs
dc.subject gingerbread en
dc.subject flour en
dc.subject sugar en
dc.subject honey en
dc.subject eggs en
dc.title Příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání cs
dc.title.alternative Preparing of the Confectioner Course within the Framework of the Whole-life Education en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vašinová, Jana
dc.date.accepted 2011-06-21
dc.description.abstract-translated The aim of this work is the preparation of the confectionary course in the framework of the whole-life education. It is intended for people who want to improve themselves in their profession and deepen their current knowledge. I describe the organization matters as well as the content of the training. I analyze the particular commodities, the own preparation and also the rules regarding the personal hygiene and the workplace. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21904
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
permedlová_2011_bp.pdf 857.2Kb PDF View/Open
permedlová_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
permedlová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account