dc.contributor.advisor |
Forman, Václav
|
|
dc.contributor.author |
Permedlová, Pavlína
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T15:21:29Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T15:21:29Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17336
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce je příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání. Je pro lidi,kteří se chtějí ve své profesi zdokonalovat a prohlubovat své dosavadní znalosti. Zabývám se jak organizačními záležitostmi, tak i tím, jak by měla obsahově probíhat výuka. Dopodrobna rozebírám jednotlivé suroviny, samotnou výrobu až po hygienické pravidla osobní i na pracovišti. |
cs |
dc.format |
50 s. (58 650 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
877828 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
perník
|
cs |
dc.subject |
mouka
|
cs |
dc.subject |
cukr
|
cs |
dc.subject |
med
|
cs |
dc.subject |
vejce
|
cs |
dc.subject |
gingerbread
|
en |
dc.subject |
flour
|
en |
dc.subject |
sugar
|
en |
dc.subject |
honey
|
en |
dc.subject |
eggs
|
en |
dc.title |
Příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání |
cs |
dc.title.alternative |
Preparing of the Confectioner Course within the Framework of the Whole-life Education |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vašinová, Jana |
|
dc.date.accepted |
2011-06-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this work is the preparation of the confectionary course in the framework of the whole-life education. It is intended for people who want to improve themselves in their profession and deepen their current knowledge. I describe the organization matters as well as the content of the training. I analyze the particular commodities, the own preparation and also the rules regarding the personal hygiene and the workplace. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21904
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
C |
|