Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa

Show simple item record

dc.contributor.advisor Nápravníková, Eva
dc.contributor.author Distlová, Tereza
dc.date.accessioned 2012-03-10T18:19:12Z
dc.date.available 2012-03-10T18:19:12Z
dc.date.issued 2011-08-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17615
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá chemickými ukazateli mletého masa. Konkrétně tuku a soli. Práce popisuje maso, mleté maso, jeho složení, dále popisuje legislativu s nimi související (obal mletého masa, složení mletého masa, obsah soli, obsah tuku). cs
dc.format 80s. cs
dc.format.extent 851274 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject mleté maso cs
dc.subject vlastnosti cs
dc.subject legislativa cs
dc.subject sůl cs
dc.subject tuk cs
dc.subject meat en
dc.subject minced meat en
dc.subject properties en
dc.subject legislation en
dc.subject salt en
dc.subject fat en
dc.title Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa cs
dc.title.alternative Evaluation of Chemical Indices in Ground Meat en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Šulcerová, Hana
dc.date.accepted 2011-08-30
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the chemical indicators of minced meat. Specifically, fat and salt. The work describes the meat, minced meat, its composition, also describes related legislation (package of minced meat, minced meat composition, salt content, fat content ). en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22607
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
distlová_2011_dp.pdf 831.3Kb PDF View/Open
distlová_2011_vp.doc 98Kb Microsoft Word View/Open
distlová_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account