Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti. |
Author: |
Chrvalová, Lucie
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Kůžové emulze, které se přidávají do měkkých a drobných masných výrobků, zásadním způsobem ovlivňují organoleptické vlastnosti. Diplomová práce se zabývá způsobem jakým jsou masné výrobky ovlivňovány a jaké nejvhodnější procentuální zastoupení kůžových emulzí je v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Práce rozebírá i masné výrobky obecně. Především jejich složení, používané aditivní látky, dále pak technologii výroby a hygienické podmínky při výrobě. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18098
|
Date:
|
2011-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
22619
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account