Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
Show full item record
No preview available
Title:
|
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech |
Author: |
Nováková, Lucie
|
Advisor: |
Družbíková, Helena
|
Abstract:
|
Práce byla zaměřena na výživu členů složek Integrovaného záchranného systému ČR. Byly přitom popsány požadavky na výživu členů IZS v době jejich nasazení při řešení krizových situací. Následně pak byla provedena analýza skladby potravin již sestavených jídelních lístků v rámci zabezpečení výživy členů IZS v roce 2003. Na základě této analýzy byly navrženy úpravy v podobě odstranění či snížení gramáže například masových pomazánek, přidání ovoce a zeleniny nebo náhrady některých potravin potravinami s nízkým obsahem tuku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2148
|
Date:
|
2006-05-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
2271
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account