Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Lenikusová, Markéta
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-07T03:23:04Z |
|
dc.date.available |
2013-10-07T03:23:04Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/21588
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce popisuje rostlinné a živočišné tuky, vymezuje rozdíly mezi jednotlivými druhy tuků. Ukazuje na jejich využití z hlediska gastronomického, tak jejich vliv na lidský organizmus. Jsou popsány zdroje mastných kyselin a obsahy cholesterolu. |
cs |
dc.format |
38 s. (46 959 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1172419 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
rostlinný olej
|
cs |
dc.subject |
živočišné tuky
|
cs |
dc.subject |
cholesterol
|
cs |
dc.subject |
mastné kyseliny
|
cs |
dc.subject |
vegetable oi
|
en |
dc.subject |
animal fat
|
en |
dc.subject |
cholesterol
|
en |
dc.subject |
fatty acids
|
en |
dc.title |
Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk? |
cs |
dc.title.alternative |
Is It Healthier Vegetable or Animal Fat? |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vojtíšková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2012-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor theme describe the vegetable and animal fats, defines the differences between type of fats. It show on their recovery from a gastronomicaly view and their effect on the human organism. They're describing sources of fatty acits and cholesterol contents. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25676
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account