Technologie výroby lihu.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie výroby lihu.

Show full item record

No preview available
Title: Technologie výroby lihu.
Author: Zakopalová, Radka
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo popsat technologii výroby lihu a jeho využití v jiných průmyslech (kosmetickém, farmaceutickém, petrochemickém). Popsala jsem stručně historii výroby lihu, jeho vlastnosti a kvalitativní rozdělení lihu v závislosti na typu vstupní suroviny. Také jsem se zmínila o negativní spotřebě lihovin. Dále jsem posoudila výtěžnost lihu za období září 2010 až červen 2011 z poskytnutých dat firmou Moravský lihovar Kojetín a.s.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21609
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: A 25529


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zakopalová_2012_bp.pdf 1.148Mb PDF View/Open
zakopalová_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
zakopalová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account