Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf
Show full item record
No preview available
Title:
|
Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf |
Author: |
Navrátil, Lukáš
|
Advisor: |
Fišera, Miroslav
|
Abstract:
|
Diplomová práce byla zaměřena na stanovení a charakterizaci antimykotických přípravků, které se používají k ošetření potravin. Teoretická část se zabývá popisem přídatných látek a charakterizací jednotlivých druhů antimykotických přípravků. Praktická část je zaměřena na stanovení natamycinu ve vybraných druzích trvanlivých salámů (Lovecký salám, Poličan, Paprikáš, Selský salám, Vysočina). Pro stanovení natamycinu byla použita metoda HPLC s UV/VIS detekcí. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21810
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
E
25569
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account