Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského
Show full item record
No preview available
Title:
|
Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského |
Author: |
Svačinová, Monika
|
Advisor: |
Mrázek, Josef
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena především na složení a technologické vlastnosti kozího i kravského mléka a jejich srovnání. Popisuje plemena koz převážně chovaných v České republice a zaměřuje se i na kozí mléko jako důležitou součást v lidské výživě z důvodu jeho účinků na zdraví člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21827
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
25525
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account