Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný. |
Author: |
Rievajová, Soňa
|
Advisor: |
Rumíšková, Marie
|
Abstract:
|
Cílem mojí bakalářské práce bylo popsat technologii výroby rajčatového protlaku a kečupu. Poukázat na nové šetrnější způsoby výrobních technologií a inovaci obalových materiálů, dále popsat zavedení systému kritických bodů HACCP do výrobního procesu a stanovení kritických kontrolních bodů u jednotlivých fází výroby. Posledním bodem mojí práce bylo poukázat na výživovou hodnotu kečupu a přítomnost významného antioxidantu lykopenu v rajčatech a výrobcích z rajčat. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21849
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
25668
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account