Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.

Show full item record

No preview available
Title: Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.
Author: Rievajová, Soňa
Advisor: Rumíšková, Marie
Abstract: Cílem mojí bakalářské práce bylo popsat technologii výroby rajčatového protlaku a kečupu. Poukázat na nové šetrnější způsoby výrobních technologií a inovaci obalových materiálů, dále popsat zavedení systému kritických bodů HACCP do výrobního procesu a stanovení kritických kontrolních bodů u jednotlivých fází výroby. Posledním bodem mojí práce bylo poukázat na výživovou hodnotu kečupu a přítomnost významného antioxidantu lykopenu v rajčatech a výrobcích z rajčat.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21849
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 25668


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
rievajová_2012_bp.pdf 1.787Mb PDF View/Open
rievajová_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
rievajová_2012_op.doc 226.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account