Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu

Show full item record

No preview available
Title: Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
Author: Hanzlíková, Monika
Advisor: Matějíčková, Radmila
Abstract: Práce byla zaměřena na včelí med a výrobky z medu. V teoretické části byla popsána historie medu a definováno, co je to med. Následně byly popsány fyzikálně - chemické vlastnosti medu, druhy medu a výrobky z medu. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum mezi spotřebiteli a senzorické hodnocení vybraných druhů medů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21902
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 25672


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hanzlíková_2012_bp.pdf 2.174Mb PDF View/Open
hanzlíková_2012_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
hanzlíková_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account