Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu |
Author: |
Hanzlíková, Monika
|
Advisor: |
Matějíčková, Radmila
|
Abstract:
|
Práce byla zaměřena na včelí med a výrobky z medu. V teoretické části byla popsána historie medu a definováno, co je to med. Následně byly popsány fyzikálně - chemické vlastnosti medu, druhy medu a výrobky z medu. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum mezi spotřebiteli a senzorické hodnocení vybraných druhů medů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21902
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
25672
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account