Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie
Show full item record
No preview available
Title:
|
Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie |
Author: |
Rachvalová, Žaneta
|
Advisor: |
Gálová, Jitka
|
Abstract:
|
Cílem práce je porovnání konvenčně vyráběných ovocných šťáv se stejnými výrobky po-cházejícími z produkce ekologického zemědělství. Zabývám se studiemi, které rozebírají rozdíly v obsahu živin, vitaminů a látek prospěšných pro lidský organizmus i nebezpečí dopadající na zdraví při požívání nevhodných nápojů plných nadměrného množství cukrů, umělých barviv, aroma a zbytku postřiků. V práci je také věnována pozornosti technologii zpracování a novinkám v oblasti obalové techniky nápojů |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22015
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
24170
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account