Rostlinné tuky z potravinářského a chemického hlediska

DSpace Repository

Language: English čeština 

Rostlinné tuky z potravinářského a chemického hlediska

Show full item record

No preview available
Title: Rostlinné tuky z potravinářského a chemického hlediska
Author: Prachařová, Renáta
Advisor: Procházková, Eva
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou rostlinných olejů a tuků. V práci je uvedeno chemické složení lipidů, olejniny používané pro výrobu olejů a jejich zpracování. V další části se práce zabývá využitím rostlinných tuků v potravinářství a v chemickém průmyslu. Je také popsán význam tuků ve výživě člověka a změny, které u tuků probíhají v průběhu skladování a zpracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22473
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 25687


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
prachařová_2012_bp.pdf 1.027Mb PDF View/Open
prachařová_2012_vp.pdf 122.6Kb PDF View/Open
prachařová_2012_op.pdf 65.95Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account