Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
Show full item record
No preview available
Title:
|
Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín |
Author: |
Olšanský, Marek
|
Advisor: |
Škrovánková, Soňa
|
Abstract:
|
V teoretické části práce jsou popsány základní charakteristiky, vlastnosti a složení nejdůležitějších druhů obilovin a vlastnosti a složení pšeničných a žitných mouk. V praktické části jsou vyhodnoceny základní fyzikální a chemické vlastnosti pšeničných a žitných mouk (vlhkost, popel, lepek, granulace, číslo poklesu, Gluten Index, reologické vlastnosti) pro-dukovaných ve Mlýně Kojetín a stanoveny základní charakteristiky výrobků při pokusném pečení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22820
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Práce bude přístupná bez omezení od 21.05.2022
|
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
25587
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account