Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
Author: Olšanský, Marek
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: V teoretické části práce jsou popsány základní charakteristiky, vlastnosti a složení nejdůležitějších druhů obilovin a vlastnosti a složení pšeničných a žitných mouk. V praktické části jsou vyhodnoceny základní fyzikální a chemické vlastnosti pšeničných a žitných mouk (vlhkost, popel, lepek, granulace, číslo poklesu, Gluten Index, reologické vlastnosti) pro-dukovaných ve Mlýně Kojetín a stanoveny základní charakteristiky výrobků při pokusném pečení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22820
Date: 2012-01-06
Availability: Práce bude přístupná bez omezení od 21.05.2022
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 25587


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
olšanský_2012_dp.pdfBlocked 4.471Mb PDF View/Open
olšanský_2012_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
olšanský_2012_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account