Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
Show full item record
No preview available
Title:
|
Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv |
Author: |
Ondrušíková, Drahomíra
|
Advisor: |
Valášek, Pavel
|
Abstract:
|
Bakalářská práce pojednává o způsobech jím¨ání aromatických látek při zpracovávání ovoce. Nejdříve jsou podrobněji rozepsány chemické složky ovoce a poté se práce věnuje zastoupení aromatických látek u nejběžnějších druhů ovoce, jejich získávání a využití a konečně samotnému jímání. Závěrečná část je věnována principůma metodám stanovení aromatických látek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22868
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
25667
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account