Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel

Show full item record

No preview available
Title: Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel
Author: Navrátilová, Michaela
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: V této bakalářské práci se zabývám historií, charakteristikou, výrobou a surovinami na výrobu kandytů a karamel. Je zde také popsána historie závodu SFINX, jež je největším středoevropským výrobcem bonbonů v rámci mezinárodního koncernu Nestlé s.r.o. Na závěr práce je zde zmínka o vadách, které se vyskytují při vaření kandytové hmoty a při výrobě karamelové hmoty.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22933
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: D 25828


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
navrátilová_2012_bp.pdf 481.5Kb PDF View/Open
navrátilová_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
navrátilová_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account