Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel
Show full item record
No preview available
Title:
|
Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel |
Author: |
Navrátilová, Michaela
|
Advisor: |
Hrabě, Jan
|
Abstract:
|
V této bakalářské práci se zabývám historií, charakteristikou, výrobou a surovinami na výrobu kandytů a karamel. Je zde také popsána historie závodu SFINX, jež je největším středoevropským výrobcem bonbonů v rámci mezinárodního koncernu Nestlé s.r.o. Na závěr práce je zde zmínka o vadách, které se vyskytují při vaření kandytové hmoty a při výrobě karamelové hmoty. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22933
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
D
25828
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account