Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě
Show full item record
No preview available
Title:
|
Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě |
Author: |
Hroch, Aleš
|
Advisor: |
Hrabě, Jan
|
Abstract:
|
Cílem této práce je poznat některé odrůdy brambor, jejich začlenění podle stolní odrůdy na rané, velmi rané, polopozdní a pozdní a následně popsat jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě. Brambory jsou všestranou potravinou; výrábí se z nich mnoho výrobků, které jsou nedílnou součástí našeho jídelníčku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23158
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
D
26902
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account