Kontrola výrobního procesu v moderním mlýně

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kontrola výrobního procesu v moderním mlýně

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Osičková, Michaela
dc.date.accessioned 2013-10-09T16:04:49Z
dc.date.available 2013-10-09T16:04:49Z
dc.date.issued 2012-02-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23297
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá obilovinami. Jsou zde shrnuty základní poznatky obilovin, morfologická stavba a chemické složení obilného zrna. Důraz je kladen na technologický proces výroby mouky a následně na laboratorní kontrolu obilovin a mouky. cs
dc.format 55s cs
dc.format.extent 3594585 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject obiloviny cs
dc.subject mouka cs
dc.subject lepek cs
dc.subject pšenice cs
dc.subject cereals en
dc.subject flour en
dc.subject gluten en
dc.subject wheat en
dc.title Kontrola výrobního procesu v moderním mlýně cs
dc.title.alternative Control Production Process in Modern Mill en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Burešová, Iva
dc.date.accepted 2012-06-19
dc.description.abstract-translated This thesis deals with cereals. It summarizes the basic findings of cereals, morphologist structure and chemical composition of cereal grains. Emphasis is placed on the technological process of manufacturing flour and then the laboratory control of cereals and flour. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22712
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2012-05-11


Files in this item

Files Size Format View
osičková_2012_bp.pdf 3.428Mb PDF View/Open
osičková_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
osičková_2012_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account