Regionální potraviny ve Zlínském kraji.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Ivánek, Ladislav
|
|
dc.contributor.author |
Pátík, Pavel
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T19:36:21Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T19:36:21Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23434
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá regionálním potravinářstvím ve Zlínském kraji. Na počátku práce je objasněna historie pěstování potravinářských plodin na Zlínsku a její význam pro tento region. Následující kapitoly se zaměřují na současné zemědělství, mlékárenskou vý-robu a významné regionální potraviny. |
cs |
dc.format |
60 s. (90 953 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1768149 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Zlínský kraj
|
cs |
dc.subject |
zemědělské plodiny
|
cs |
dc.subject |
regionální potraviny
|
cs |
dc.subject |
mlékárenství
|
cs |
dc.subject |
Zlín region
|
en |
dc.subject |
food crops
|
en |
dc.subject |
regional foodstuffs
|
en |
dc.subject |
dairy industry
|
en |
dc.title |
Regionální potraviny ve Zlínském kraji. |
cs |
dc.title.alternative |
Regional Food in the Zlin Region. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Forman, Václav |
|
dc.date.accepted |
2012-09-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor's thesis is focused on the regional food and food industry in the Zlín region. In the begining the thesis deals with the history of cultivation of food crops within the Zlín region and its real importance for this region. Next parts are focused on the contemporary agriculture, dairy industry and important regional foodstuffs. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25767
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-08-13 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account