Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Buňka, František
|
|
dc.contributor.author |
Oliver, Radek
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-10T23:36:21Z |
|
dc.date.available |
2013-10-10T23:36:21Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23891
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce je pojednáním o využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků. Součástí praktické části je výroba vzorků jogurtů s různými syrovátkovými preparáty. |
cs |
dc.format |
65 s. |
cs |
dc.format.extent |
1744608 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Mléko
|
cs |
dc.subject |
syrovátka
|
cs |
dc.subject |
jogurty
|
cs |
dc.subject |
Milk
|
en |
dc.subject |
whey powder
|
en |
dc.subject |
yoghurt
|
en |
dc.title |
Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků |
cs |
dc.title.alternative |
Use of whey powder in the production of fermented dairy products |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kráčmar, Stanislav |
|
dc.date.accepted |
2013-05-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis deals with the use of whey powder in the production of fermented dairy product. The practical part covered the production of yoghurt samples with different whey preparations. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18592
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30951
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-14 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account