Destiláty z peckového ovoce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Destiláty z peckového ovoce

Show full item record

No preview available
Title: Destiláty z peckového ovoce
Author: Neduchal, František
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem mé bakalářské práce bylo popsat detailně skutečnosti o destilaci a dát je do souvislosti s výrobou ovocných destilátů. Konkrétně jsem se zaměřil na peckové ovoce. Z nich má v našich zemích největší tradici výroba pálenek ze švestek. Ceněn je také meruňkový destilát. Méně doceněnými destiláty ve srovnání s ostatními evropskými státy jsou třešňovice a višňovice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24194
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 29427


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
neduchal_2013_bp.pdf 1.681Mb PDF View/Open
neduchal_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
neduchal_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account