dc.contributor.advisor |
Hanuštiak, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Urbánek, David
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-13T01:10:21Z |
|
dc.date.available |
2013-10-13T01:10:21Z |
|
dc.date.issued |
2013-01-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24828
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby cideru. Definuje tento nápoj, obsahuje stručný popis o jeho historii a představuje tři české výrobce cideru. Podstatnou část této práce tvoří popis kroků při výrobě cideru. V praktické části je vyhodnocení informovanosti českých občanů o cideru. |
cs |
dc.format |
69 |
cs |
dc.format.extent |
2563407 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cider
|
cs |
dc.subject |
výroba cideru
|
cs |
dc.subject |
jablečně-mléčné kvašení
|
cs |
dc.subject |
průzkum informovanosti
|
cs |
dc.subject |
cider
|
en |
dc.subject |
cider processing
|
en |
dc.subject |
malo-lactic fermentation
|
en |
dc.subject |
research of foreknowledge
|
en |
dc.title |
Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti |
cs |
dc.title.alternative |
Cider - the Processing and the Research of Foreknowledge |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Juchelka, Vladimír |
|
dc.date.accepted |
2013-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is focused on the cider processing. The thesis defines this beverage, contains a brief description of the cider history and introduces three Czech cider producers. The main part of the thesis is dedicated to the description of cidermaking. The practical part is based on the assessment of foreknowledge about cider of Czech citizens. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19584
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30644
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-15 |
|