Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti

DSpace Repository

Language: English čeština 

Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hanuštiak, Pavel
dc.contributor.author Urbánek, David
dc.date.accessioned 2013-10-13T01:10:21Z
dc.date.available 2013-10-13T01:10:21Z
dc.date.issued 2013-01-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24828
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby cideru. Definuje tento nápoj, obsahuje stručný popis o jeho historii a představuje tři české výrobce cideru. Podstatnou část této práce tvoří popis kroků při výrobě cideru. V praktické části je vyhodnocení informovanosti českých občanů o cideru. cs
dc.format 69 cs
dc.format.extent 2563407 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject cider cs
dc.subject výroba cideru cs
dc.subject jablečně-mléčné kvašení cs
dc.subject průzkum informovanosti cs
dc.subject cider en
dc.subject cider processing en
dc.subject malo-lactic fermentation en
dc.subject research of foreknowledge en
dc.title Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti cs
dc.title.alternative Cider - the Processing and the Research of Foreknowledge en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Juchelka, Vladimír
dc.date.accepted 2013-06-14
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis is focused on the cider processing. The thesis defines this beverage, contains a brief description of the cider history and introduces three Czech cider producers. The main part of the thesis is dedicated to the description of cidermaking. The practical part is based on the assessment of foreknowledge about cider of Czech citizens. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30644
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-15


Files in this item

Files Size Format View
urbánek_2013_bp.pdf 2.444Mb PDF View/Open
urbánek_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
urbánek_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account