Využití termické analýzy v potravinářství

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití termické analýzy v potravinářství

Show full item record

No preview available
Title: Využití termické analýzy v potravinářství
Author: Řiháčková, Lada
Advisor: Lapčíková, Barbora
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá přehledem metod termické analýzy a jejich využití při kontrole kvality potravin. Byly změřeny vzorky různých druhů potravin na DTA/TG ana-lyzátoru z důvodu zjištění tepelné stability, čistoty a jejich složení. Měřené vzorky potravin byly vybrány tak, aby zastupovaly oblast lipidů, bílkovin a tuků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24853
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 30635


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
řiháčková_2013_bp.pdf 1.841Mb PDF View/Open
řiháčková_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
řiháčková_2013_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account