Využití termické analýzy v potravinářství

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití termické analýzy v potravinářství

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lapčíková, Barbora
dc.contributor.author Řiháčková, Lada
dc.date.accessioned 2013-10-13T01:54:38Z
dc.date.available 2013-10-13T01:54:38Z
dc.date.issued 2013-01-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24853
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá přehledem metod termické analýzy a jejich využití při kontrole kvality potravin. Byly změřeny vzorky různých druhů potravin na DTA/TG ana-lyzátoru z důvodu zjištění tepelné stability, čistoty a jejich složení. Měřené vzorky potravin byly vybrány tak, aby zastupovaly oblast lipidů, bílkovin a tuků. cs
dc.format 51 s. cs
dc.format.extent 1931130 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Termická analýza cs
dc.subject potravinářství cs
dc.subject Keywords: Thermal analysis en
dc.subject food en
dc.title Využití termické analýzy v potravinářství cs
dc.title.alternative Thermal Analysis and Food en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Sližová, Marta
dc.date.accepted 2013-06-13
dc.description.abstract-translated This work deals with overview of methods of thermal analysis and their use in quality con-trol of foods. The samples of different kinds of food were measured by DTA/TG analyzer to investigate their thermal stability, purity and structure.Measured food samples were cho-sen to represent the main components in foods- lipids, proteins and fats. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30635
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-15


Files in this item

Files Size Format View
řiháčková_2013_bp.pdf 1.841Mb PDF View/Open
řiháčková_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
řiháčková_2013_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account