Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění

Show full item record

No preview available
Title: Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění
Author: Sedláčková, Libuše
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Diplomová práce se zabývá problematikou související s výživou při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku kardiovaskulárních onemocnění a rizikové faktory, které se podílejí na vzniku těchto onemocnění nebo zhoršují jejich průběh. V teoretické části jsou dále uvedena pravidla zdravé výživy, výživová a dietní opatření. Cílem praktické části bylo provést vyhodnocení výsledků analýzy tělesné kompozice u rizikové skupiny osob v programu pro nutričního poradce, sestavit vzorový jídelníček s preventivním působením a zhodnotit stravování kardiaků během lázeňské léčby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24939
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 30776


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
sedláčková_2013_dp.pdf 4.205Mb PDF View/Open
sedláčková_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
sedláčková_2013_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account