dc.contributor.advisor |
Míšková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Pavlíková, Marcela
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-15T15:06:40Z |
|
dc.date.accessioned |
2013-10-15T17:16:08Z |
|
dc.date.available |
2013-10-15T15:06:40Z |
|
dc.date.available |
2013-10-15T17:16:08Z |
|
dc.date.issued |
2013-01-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
en |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/25497
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku jednotlivých surovin, které se použí-vají pro výrobu nemasových pomazánek. Jsou zde popsány luštěniny, pseudocereálie, ně-které druhy zeleniny, droždí a tofu. Pro zlepšení kvality těchto pomazánek se využívají přídatné látky. V neposlední řadě budou popsány obalové materiály, které chrání produkt a usnadňují distribuci ke spotřebiteli. |
en |
dc.format |
49 s. |
en |
dc.format.extent |
2221267 bytes |
en |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
en |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
luštěniny
|
en |
dc.subject |
sója
|
en |
dc.subject |
pseudocereálie
|
en |
dc.subject |
zelenina
|
en |
dc.subject |
droždí
|
en |
dc.subject |
tofu
|
en |
dc.subject |
přídatné látky
|
en |
dc.subject |
obalové materiály
|
en |
dc.subject |
legumes
|
en |
dc.subject |
soybean
|
en |
dc.subject |
pseudocereals
|
en |
dc.subject |
vegetables
|
en |
dc.subject |
yeast
|
en |
dc.subject |
tofu
|
en |
dc.subject |
additives
|
en |
dc.subject |
packing materials
|
en |
dc.title |
Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek |
en |
dc.title.alternative |
Characteristics of Raw Materials Used in the No Meat Spreads Production |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
en |
dc.contributor.referee |
Boudová Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2013-06-19 |
|
dc.description.abstract-translated |
This dissertation is focused on the characteristics of materials used in the no meat spreads production. There are described legumes, pseudocereals, some vegetables, tofu and yeast. Additives are used to improve quality of spreads. And finally there will be described pac-king materials, which protect the product and facilitate distribution to the consumer. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
en |
dc.description.result |
obhájeno |
en |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19584
|
en |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
en |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
en |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
en |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30631
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2013-05-15 |
|