Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování
Show full item record
No preview available
Title:
|
Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování |
Author: |
Novozámská, Michaela
|
Advisor: |
Semotamová, Jana
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se zabývá stravováním manažerů a jejich postojem ke zdravému životnímu stylu. Cílem práce je zjistit, jak se manažeři stravují a zda mají na samotné stravování vůbec čas. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje zásady zdravého životního stylu, proč je důležité jíst zdravě, psychologii výběru jídla, jak se stravují manažeři a jaké jsou možné dopady na jejich zdraví. V praktické části byl proveden výzkum formou dotazníků u čtyřiceti manažerů z různých firem Zlínského kraje. Výsledky těchto dotazníků jsou vyhodnoceny a graficky znázorněny. V závěru práce je navrhnuto možné řešení pro efektivní a zdravé stravování manažerů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28326
|
Date:
|
2013-11-29 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
Discipline:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Grade for thesis and defense:
|
E
33911
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account