Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Semotamová, Jana
dc.contributor.author Novozámská, Michaela
dc.date.accessioned 2015-03-08T20:57:15Z
dc.date.available 2015-03-08T20:57:15Z
dc.date.issued 2013-11-29
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28326
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá stravováním manažerů a jejich postojem ke zdravému životnímu stylu. Cílem práce je zjistit, jak se manažeři stravují a zda mají na samotné stravování vůbec čas. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje zásady zdravého životního stylu, proč je důležité jíst zdravě, psychologii výběru jídla, jak se stravují manažeři a jaké jsou možné dopady na jejich zdraví. V praktické části byl proveden výzkum formou dotazníků u čtyřiceti manažerů z různých firem Zlínského kraje. Výsledky těchto dotazníků jsou vyhodnoceny a graficky znázorněny. V závěru práce je navrhnuto možné řešení pro efektivní a zdravé stravování manažerů.
dc.format 45 s.
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject zdravý životní styl cs
dc.subject psychologie výběru jídla cs
dc.subject manažeři cs
dc.subject strava cs
dc.subject plánování cs
dc.subject stres cs
dc.subject healthy lifestyle en
dc.subject psychology of food choice en
dc.subject managers en
dc.subject diet en
dc.subject scheduling en
dc.subject stress en
dc.title Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování
dc.title.alternative Modern Eating Habits of Managers
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kašpárková, Barbora
dc.date.accepted 2014-06-12
dc.description.abstract-translated This Bachelor thesis deals with modern eating habits of managers and their attitude towards a healthy lifestyle. The aim of this work is to discover how managers eat and how much time they have for eating. The thesis is divided into a theoretical and a practical part. The theoretical part describes the basics of healthy lifestyle, why it is important to eat healthily, the psychology of food choice, how managers eat and what possible impacts on their health are. In the practical part, research was conducted, in the form of a questionnaire, into the eating habits of forty managers from different companies in the Zlin Region. The results of this research are evaluated and demonstrated graphically. At the end of the dissertation, suggestions are given on how to eat effectively.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 33911
utb.result.grade E
dc.date.submitted 2014-05-02
local.subject stravovací zvyky cs
local.subject pracovní doba cs
local.subject vedoucí pracovníci cs
local.subject food habits en
local.subject labor time en
local.subject managers en


Files in this item

Files Size Format View
novozámská_2013_dp.pdf 1.387Mb PDF View/Open
novozámská_2013_vp.doc 51Kb Microsoft Word View/Open
novozámská_2013_op.doc 16.01Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account