Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Semotamová, Jana
|
|
dc.contributor.author |
Novozámská, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:57:15Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:57:15Z |
|
dc.date.issued |
2013-11-29 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28326
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá stravováním manažerů a jejich postojem ke zdravému životnímu stylu. Cílem práce je zjistit, jak se manažeři stravují a zda mají na samotné stravování vůbec čas. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje zásady zdravého životního stylu, proč je důležité jíst zdravě, psychologii výběru jídla, jak se stravují manažeři a jaké jsou možné dopady na jejich zdraví. V praktické části byl proveden výzkum formou dotazníků u čtyřiceti manažerů z různých firem Zlínského kraje. Výsledky těchto dotazníků jsou vyhodnoceny a graficky znázorněny. V závěru práce je navrhnuto možné řešení pro efektivní a zdravé stravování manažerů. |
|
dc.format |
45 s. |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zdravý životní styl
|
cs |
dc.subject |
psychologie výběru jídla
|
cs |
dc.subject |
manažeři
|
cs |
dc.subject |
strava
|
cs |
dc.subject |
plánování
|
cs |
dc.subject |
stres
|
cs |
dc.subject |
healthy lifestyle
|
en |
dc.subject |
psychology of food choice
|
en |
dc.subject |
managers
|
en |
dc.subject |
diet
|
en |
dc.subject |
scheduling
|
en |
dc.subject |
stress
|
en |
dc.title |
Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování |
|
dc.title.alternative |
Modern Eating Habits of Managers |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kašpárková, Barbora |
|
dc.date.accepted |
2014-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
This Bachelor thesis deals with modern eating habits of managers and their attitude towards a healthy lifestyle. The aim of this work is to discover how managers eat and how much time they have for eating. The thesis is divided into a theoretical and a practical part. The theoretical part describes the basics of healthy lifestyle, why it is important to eat healthily, the psychology of food choice, how managers eat and what possible impacts on their health are. In the practical part, research was conducted, in the form of a questionnaire, into the eating habits of forty managers from different companies in the Zlin Region. The results of this research are evaluated and demonstrated graphically. At the end of the dissertation, suggestions are given on how to eat effectively. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
33911
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2014-05-02 |
|
local.subject |
stravovací zvyky
|
cs |
local.subject |
pracovní doba
|
cs |
local.subject |
vedoucí pracovníci
|
cs |
local.subject |
food habits
|
en |
local.subject |
labor time
|
en |
local.subject |
managers
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account