Hodnocení Kvality vína
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lapčíková, Barbora
|
|
dc.contributor.author |
Divoková, Linda
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:57:56Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:57:56Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28443
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je rešeršní a zabývá se hodnocením kvality vína. V úvodní části se zabývá chemickým složení hroznů a vína, následně hodnocením vína po smyslové i analytické stránce. Velká část práce je věnována faktorům, které ovlivňují výslednou kvalitu vín jako je sběr hroznů nebo nedostatky a vady vín. Důležitou část tvoří i výroba vína u malovinařů a nejvíce pěstované odrůdy vín v Čechách a na Moravě. |
|
dc.format |
98 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Víno
|
cs |
dc.subject |
složení vína
|
cs |
dc.subject |
hodnocení vína
|
cs |
dc.subject |
sběr hroznů
|
cs |
dc.subject |
výroba vína
|
cs |
dc.subject |
nemoci vín
|
cs |
dc.subject |
Wine
|
en |
dc.subject |
composition of wine
|
en |
dc.subject |
evaluation of wine
|
en |
dc.subject |
picking grapes
|
en |
dc.subject |
wine production
|
en |
dc.subject |
diseases of wine
|
en |
dc.title |
Hodnocení Kvality vína |
|
dc.title.alternative |
Evaluation of Quality Wines |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fišera, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2014-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis is concerned with the search and evaluation of quality wines. The first part deals with the chemical composition of grapes and wine, then the wine sensory evaluation and analytical. Big part is devoted to factors that affect the final quality wines such as picking grapes or wine flaws and defects. The important part is the production of wine at smaller winemakers or most cultivated varieties of wines in Bohemia and Moravia. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25888
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2014-05-14 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account