Hodnocení Kvality vína

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení Kvality vína

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lapčíková, Barbora
dc.contributor.author Divoková, Linda
dc.date.accessioned 2015-03-08T20:57:56Z
dc.date.available 2015-03-08T20:57:56Z
dc.date.issued 2014-02-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28443
dc.description.abstract Bakalářská práce je rešeršní a zabývá se hodnocením kvality vína. V úvodní části se zabývá chemickým složení hroznů a vína, následně hodnocením vína po smyslové i analytické stránce. Velká část práce je věnována faktorům, které ovlivňují výslednou kvalitu vín jako je sběr hroznů nebo nedostatky a vady vín. Důležitou část tvoří i výroba vína u malovinařů a nejvíce pěstované odrůdy vín v Čechách a na Moravě.
dc.format 98 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Víno cs
dc.subject složení vína cs
dc.subject hodnocení vína cs
dc.subject sběr hroznů cs
dc.subject výroba vína cs
dc.subject nemoci vín cs
dc.subject Wine en
dc.subject composition of wine en
dc.subject evaluation of wine en
dc.subject picking grapes en
dc.subject wine production en
dc.subject diseases of wine en
dc.title Hodnocení Kvality vína
dc.title.alternative Evaluation of Quality Wines
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fišera, Miroslav
dc.date.accepted 2014-06-09
dc.description.abstract-translated The thesis is concerned with the search and evaluation of quality wines. The first part deals with the chemical composition of grapes and wine, then the wine sensory evaluation and analytical. Big part is devoted to factors that affect the final quality wines such as picking grapes or wine flaws and defects. The important part is the production of wine at smaller winemakers or most cultivated varieties of wines in Bohemia and Moravia.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25888
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2014-05-14


Files in this item

Files Size Format View
divoková_2014_dp.pdf 1.356Mb PDF View/Open
divoková_2014_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
divoková_2014_op.pdf 72.87Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account