Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce
Show full item record
No preview available
Title:
|
Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce |
Author: |
Konšelová, Alena
|
Advisor: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá stanovením obsahu vitaminů C, E, a b-karotenu ve vy-braných vzorcích zeleniny z konvenční a bio produkce pomocí metody vysoce účinné kapalinové chromatografie (HPLC). Dále pak byla fotochemiluminiscenční metodou (PCL) stanovena antioxidační aktivita ve vodě a v tucích rozpustných látek obsažených v konvenčních druzích zeleniny a zeleniny z bio produkce. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28788
|
Date:
|
2014-02-10 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
34516
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account