Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce

Show full item record

No preview available
Title: Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce
Author: Konšelová, Alena
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Diplomová práce se zabývá stanovením obsahu vitaminů C, E, a b-karotenu ve vy-braných vzorcích zeleniny z konvenční a bio produkce pomocí metody vysoce účinné kapalinové chromatografie (HPLC). Dále pak byla fotochemiluminiscenční metodou (PCL) stanovena antioxidační aktivita ve vodě a v tucích rozpustných látek obsažených v konvenčních druzích zeleniny a zeleniny z bio produkce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28788
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 34516


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
konšelová_2014_dp.pdf 3.150Mb PDF View/Open
konšelová_2014_vp.doc 98Kb Microsoft Word View/Open
konšelová_2014_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account