Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Show full item record
No preview available
Title:
|
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru |
Author: |
Víšová, Lenka
|
Advisor: |
Šefčík, Vladimír
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na úlohu hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v podnikatelském záměru konkrétní firmy. Je zde představen podnikatelský záměr společnosti MILTRA B s.r.o. vybudování nového provozu mlékárny odpovídající všem legislativním normám ČR a EU tak, aby byly splněny zejména hygienické normy a další podmínky pro úspěšnou výrobu, prodej a konkurenceschopnost výrobků - eidamských sýrů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2902
|
Date:
|
2007-06-04 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
5440
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account