Modelový technologický postup výroby bílého vína

DSpace Repository

Language: English čeština 

Modelový technologický postup výroby bílého vína

Show full item record

No preview available
Title: Modelový technologický postup výroby bílého vína
Author: Katauerová, Andrea
Advisor: Fic, Vlastimil
Abstract: Má bakalářská práce se zabývá produkcí kvalitního českého bílého vína s přívlastkem, modelovým technologickým postupem výroby bílého vína, který je zaměřený na odrůdy Veltlínské zelené a Ryzlink rýnský. Zabývala jsem se nejvyšší kvalitativní kategorií vín vyrobených z nedoslazeného moštu, vínem s přívlastkem - kabinet, pozdní sběr, výběr z hroznů, výběr z bobulí, výběr z cibéb, ledovým a slámovým vínem a dalšími druhy vín. Cílem mé bakalářské práce bylo vyzdvihnout kvalitní české víno a obeznámit čtenáře s technologickým postupem výroby bílého vína.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30897
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: D 30830


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
katauerová_2014_dp.pdf 2.556Mb PDF View/Open
katauerová_2014_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
katauerová_2014_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account