Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva
Show full item record
No preview available
Title:
|
Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva |
Author: |
Svobodová, Jitka
|
Advisor: |
Kovář, Michal
|
Abstract:
|
Hlavním cílem mé bakalářské práce je seznámit s procesy v potravinářském průmyslu, tj. s technologickými postupy, s používáním technologií a s používáním chemických látek při výrobě trvanlivého slaného pečiva. Dle mého názoru je potravinářství velmi zajímavý obor s přísnými požadavky sta-novenými EU o kterých bych se chtěla ve své bakalářské práci také krátce zmínit. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3277
|
Date:
|
2007-05-21 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav inženýrství polymerů |
Discipline:
|
Chemie a technologie materiálů |
Grade for thesis and defense:
|
C
7141
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account