dc.contributor.advisor |
Tučková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Mašejová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:45:39Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:45:39Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/33480
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem této diplomové práce je navržení projektu marketingové komunikace pro novou restauraci ve Zlíně prostřednictvím teoretických poznatků nabytých v průběhu studia. V teoretické části jsou vysvětleny veškeré pojmy z oblasti gastronomie, marketingové komunikace a jejího plánování získané z dostupné literatury. Praktická část je věnována finanční analýze společnosti HP Tronic, analýze marketingového prostředí restaurace a vyhodnocení spotřebitelských preferencí získaných v rámci dotazníkového šetření. Projektová část, která je zároveň součástí té praktické, se zaměřuje na vytvoření projektu marketingové komunikace pro restauraci na jeden rok, přičemž součástí je i časová, nákladová a riziková analýza. |
|
dc.format |
105 s. |
|
dc.format.extent |
3669277 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
marketingové prostředí
|
cs |
dc.subject |
analýza
|
cs |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
marketing communications
|
en |
dc.subject |
marketing environment
|
en |
dc.subject |
analysis
|
en |
dc.title |
Projekt navržení marketingové komunikace pro restauraci ve Zlíně |
|
dc.title.alternative |
Project of Suggesting Marketing Communication for Restaurant in Zlín |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vala, Michal |
|
dc.date.accepted |
2015-05-26 |
|
dc.description.abstract-translated |
Subject of this thesis is suggesting marketing communication project for a new restaurant in Zlín, using theoretical knowledge gained during studies. In theoretical part, all terms are explained, from gastronomy, marketing communication and it´s planning. Practical part is dedicated to financial analysis of the company HP Tronic, to analysis of marketing of restaurant environment and evaluating consumer preferences, gained during survey inquiry. Project part, which is also a practical component, focuses on creating marketing communication project for restaurant for one year duration, whereas parts are also: time, expenses and risk analyses. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Enterprise Economics - Tourism Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
39193
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2015-04-27 |
|