Využití marketingového mixu v podnicích společného stravování
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Liška, Jaroslav
|
|
dc.contributor.author |
Drásalová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2016-06-06T08:31:09Z |
|
dc.date.available |
2016-06-06T08:31:09Z |
|
dc.date.issued |
2004-03-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/35781
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se snaží podat čtenáři teoretický i praktický obrázek o možnostech využití marketingového mixu v podnicích společného stravování. V první, teoretické části, pojednává o marketingu služeb a pohostinství obecně. Ve druhé části je proveden průzkum trhu, který zjišťuje požadavky a preference zákazníků podniků společného stravování. Tyto výsledky jsou poté konfrontovány se skutečným stavem, který byl analyzován v pěti spolupracujících podnicích. V závěru jsou vypracována určitá doporučení těmto podnikům, jejichž zavedení by mělo vést ke zvýšení návštěvnosti. |
|
dc.format |
88 |
|
dc.format.extent |
1457932 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
podnik společného stravování
|
cs |
dc.subject |
průzkum trhu
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
public catering
|
en |
dc.title |
Využití marketingového mixu v podnicích společného stravování |
|
dc.title.alternative |
Use of marketing mix in catering and restaurant companies |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Galatík, Petr |
|
dc.date.accepted |
2005-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
The purpose of this diploma thesis is to display theoretical and practical ideas concerning the use of marketing mix in catering and restaurant companies. The first, theoretical part of this theses, deals with marketing of service and marketing of gastro service in general. The second, practical part deals with the course and results of market research undertaken. The aim of this research was to survey requirements and preferences of restaurant customers. Afterwards, the results of this survey are confronted with the real state. The real state was analyzed in five cooperating companies. The conclusion gives advice to these companies to help them grow the attendance of customers. |
|
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a hygiena výživy |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Economics and hygiene of nutrition |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
957
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2005-05-31 |
|
Files in this item
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account