Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka
Show full item record
No preview available
Title:
|
Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka |
Author: |
Krausová, Ivana
|
Advisor: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstract:
|
Ve své bakalářské práci se zabývám využitím sladkovodních a mořských řas v lidské výživě. Mým cílem bylo zpracovat literární rešerži o těchto nižších rostlinách. Práce je rozčleněna do pěti kapitol, ve kterých je popsána jejich stavba, výskyt, chemické složení, kultivace a produkty. Dále jsou nastíněny výhody využívání mořských a sladkovodních řas v potravinářském průmyslu a také jejich příznivý účinek na lidské zdraví. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3606
|
Date:
|
2007-06-14 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
5385
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account