Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Odstrčilíková, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T04:02:35Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T04:02:35Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3705
|
|
dc.description.abstract |
Zelenina je pro lidskou výživu nepostradatelná. Tato práce se zabývá popisem různých druhů zelenin, jejich chemickým složením a také změnami nutričních hodnot, které mohou vznikat při různých kuchyňských úpravách a zpracováním v průmyslu. |
cs |
dc.format |
93 s. |
cs |
dc.format.extent |
667273 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zelenina
|
cs |
dc.subject |
chemické složení
|
cs |
dc.subject |
nutriční hodnoty
|
cs |
dc.subject |
kuchyňské úpravy
|
cs |
dc.subject |
zpracování v průmyslu
|
cs |
dc.subject |
vegetables
|
en |
dc.subject |
chemical composition
|
en |
dc.subject |
nutritive value
|
en |
dc.subject |
food preparations
|
en |
dc.subject |
industry processing
|
en |
dc.title |
Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny |
cs |
dc.title.alternative |
The influence kitcheny and industrial processing on the chemical composition of vegetables |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2007-06-25 |
|
dc.description.abstract-translated |
Vegetables are essential for human nutrition. This work deals with a description of different kinds of vegetables, their chemical composition as well as nutritive value changes which may occur during different food preparations and industry processing. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5417
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account