Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mišurcová, Ladislava
dc.contributor.author Lojdová, Markéta
dc.date.accessioned 2016-11-28T11:42:16Z
dc.date.available 2016-11-28T11:42:16Z
dc.date.issued 2016-02-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/37587
dc.description.abstract Bakalářská práce pojednává o ekologickém zemědělství. Zaměřuje se na charakteristiku ekologického zemědělství, biopotravin a hodnotí prospěšnost tohoto znovu objeveného typu zemědělství. Dále se předkládaná práce, zabývá zásadními rozdíly ekologického a konvenčního způsobu zemědělství.
dc.format 70
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ekologické zemědělství cs
dc.subject bioprodukty cs
dc.subject biopotraviny cs
dc.subject bioprodukce cs
dc.subject organic agriculture en
dc.subject bioproducts en
dc.subject organic food en
dc.subject bioprodukcion en
dc.title Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin
dc.title.alternative The Principle of Organic Farming and Organic Food Production
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bučková, Martina
dc.date.accepted 2016-06-14
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with organic agricultur. It focuses on the characteristics of orga-nic farming, organic food and evaluate the utility of this type of rediscovered agriculture. Furthermore, the presented thesis, deals with fundamental differences in organic and con-ventional farming method.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 42204
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2016-05-04


Files in this item

Files Size Format View Description
lojdová_2016_dp.pdf 3.381Mb PDF View/Open None
lojdová_2016_op.pdf 201.4Kb PDF View/Open None
lojdová_2016_vp.pdf 602.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account